Powered By Blogger
ΤΟ BlOG ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ λΕΝΑΣ πΛΑΤΩΝΟς, ΤΑ GREENGLISH (ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ), οκ δεν χρειάζεται να φωνάζω (ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ), ...συνεχίζω...ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, TA ΠΑΛΙΑΚΑ(?) ΤΟ MIDI ΗΧΟ {(ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ) (χμμμ, παίζει και να προλάβει τελικά γιατί ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΟΥΤΕ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ...ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ)}, ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ, ΤΗΝ 6η ΔΙ-ΑΙΣΘΗΣΗ, ΤΟ ΚΑΛΟ SEX, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΟ ΠΟΤΟ, ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ, ΤΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG EINAI ΔΙΚΟ ΜΟΥ (καλά λέμε τώρα) και ΔΕΝ θα παλέψω στην ΛΑΣΠΗ με όλους όσους ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ να το λερώσουν ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ...και κάτι ακόμα....ΔΕΝ ΘΕΛΩ Άνdρρα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ To 6o Corfu Trophy μεταφέρεται στις 21/4/2018 λόγο κακοκαιρίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥTo 6o Corfu Trophy μεταφέρεται στις 21/4/2018 λόγο κακοκαιρίας. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ με τους Rebellions Live μετά τις 6μμ!!!

Την Kυριακή 14 Απρίλη ο καιρός δεν βοήθησε στην διεξαγωγή του 6ο CORFU TROPHY έτσι μεταφέρεται για την άλλη Κυριακή 21 Απριλίου. Το CORFU TROPHY είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε πρίν από 6 χρόνια ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.(ΣΜΟΚΕ). Βασίζεται σε ένα οδικό χάρτη (Road book) με το οποίο ο κάθε οδηγός εφοδιάζεται και ακολουθώντας τις εντολές επί του χάρτη,πρέπει να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη πορεία με οριοθετημένα σημεία περάσματος (check point). Απαραίτητος εξοπλισμός φωτογραφική μηχανή και καλή διάθεση. Στον τερματισμό της διαδρομής θα λάβουν χώρα κάποια παιχνίδια όπου διαμορφώνουν και την τελική βαθμολογία.Μετά τις 6μμ θα ακολουθήσει Rock (και όχι μόνο) βραδιά με την πιο ξεσηκωτική μπάντα της Κέρκυρας, τους εκπληκτικούς "REBELLIONS" !!! Ανάβουμε μηχανές και γεμίζουμε ρεζερβουάρ για ένα μοναδικό live. Κέφι, παιχνίδια, απονομές, μπύρες, σουβλάκια! Έναρξη του live μετά τις 6μμ, με ελεύθερη είσοδο στο Camping Dionysus! Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ με την μπαντα του George Trifonas REBELLIONS, δροσερή μπύρα (CORFU BEER) σουβλάκια και απονομές! Η μπάντα αποτελείται από 7 ατομα γεμάτα κέφι που στοχεύουν η κάθε τους εμφάνιση να εξελίσσεται σε ένα ξέφρενο πάρτυ! Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο γραφείο του Συλλόγου κάθε Δευτέρα και Πέμπτη μετά τις 21:00.
TO EVENT: https://www.facebook.com/events/427180074684590/
THE REBELLIONS BandΠαίζουν οι μουσικοί:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Μπαγλαμά, Βιολί, Κλαρίνο, Σαξόφωνο, Ακορντεόν ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΓΚΡΑΚΙΩΤΗ: ΦωνήΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Τρομπέτα ΑΛΕΞΗΣ ΒΕΡΓΗΣ: Μπάσο ΑΛΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ: Πλήκτρα, Ενορχήστρωση ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ: Τύμπανα ΤΕΟ ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗΣ: Κόνγκας, Κρουστά