Powered By Blogger
ΤΟ BlOG ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ λΕΝΑΣ πΛΑΤΩΝΟς, ΤΑ GREENGLISH (ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ), οκ δεν χρειάζεται να φωνάζω (ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ), ...συνεχίζω...ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, TA ΠΑΛΙΑΚΑ(?) ΤΟ MIDI ΗΧΟ {(ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ) (χμμμ, παίζει και να προλάβει τελικά γιατί ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΟΥΤΕ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ...ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ)}, ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ, ΤΗΝ 6η ΔΙ-ΑΙΣΘΗΣΗ, ΤΟ ΚΑΛΟ SEX, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΟ ΠΟΤΟ, ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ, ΤΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG EINAI ΔΙΚΟ ΜΟΥ (καλά λέμε τώρα) και ΔΕΝ θα παλέψω στην ΛΑΣΠΗ με όλους όσους ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ να το λερώσουν ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ...και κάτι ακόμα....ΔΕΝ ΘΕΛΩ Άνdρρα.

Πλήθος κόσμου στο Παργινό Συμπόσιο 2018 - Food & Wine Festival - The Rebellions LIVE


Με Επιτυχία Και Παρουσία Πλήθους Κόσμου Το Παργινό Συμπόσιο 2018!!!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε φέτος το Παργινό Συμπόσιο σήμερα Πέμπτη 31/05 στις 20.00 στον παραλιακό πεζόδρομο της Πάργας από τον Σύλλογο Εστίασης Πάργας με την αρωγή του Δήμου Πάργας και την οικονομική στήριξη δεκάδων χορηγών στο χώρο της εστίασης και της παραγωγής τοπικών προιόντων. Πρόκειται για ένα μονοήμερο γαστρονομικό φεστιβάλ, μια γιορτή γεύσης που διοργανώνεται στα πρότυπα αντίστοιχων φεστιβάλ σε πόλεις της Ευρώπης για την ενίσχυση του θεματικού τουρισμού, εν προκειμένω του γαστρονομικού τουρισμού, δράση που εντάσσεται στις προσπάθειες του Υπουργείου Τουρισμού .

Ουσιαστικά είναι το μεγαλύτερο road event της περιοχής που προβάλλει την τοπική κουζίνα και τα τοπικά προιόντα σε συνεργασία με τη Λέσχη Ελλήνων Αρχιμαγείρων.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά επίδειξη μαγειρικής από έμπειρους σεφ , να γευθούν αντιπροσωπευτικά πιάτα της ηπειρώτικης κουζίνας αλλά και ελληνικά κοκτέιλ με βάση το ούζο ή το μπράντι. Παράλληλα διοργανώθηκαν μαθήματα μαγειρικής για τους λιλιπούτειους μάγειρες. 

Την εκδήλωση συνόδευε ζωντανή μουσική από τους εκπληκτικούς "REBELLIONS" όπου κατέληξε σε ένα μεγάλο πάρτι. Η δημοφιλής  ορχήστρα  έπαιξε  ζωντανή ελληνική και ξένη μουσική ξεσηκώνοντας όλο το πλήθος σε χορό και τραγούδι, ενώ ταυτόχρονα έγινε τηλεοπτική κάλυψη από τοπικών καναλιών στην Ήπειρο καθώς και συζητήσεις με πανελλήνιο κανάλι! 

Φέτος, το Συμπόσιο άνοιξε τα φτερά του για το εξωτερικό. Εικόνες από την εκδήλωση κινηματογραφήθηκαν από το συνεργείο της Warner Bros Productions και θα προβληθούν στις Σκανδιναβικές χώρες μέσα από το πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα «THE BACHELLOR» το ερχόμενο φθινόπωρο. 

Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πάργας, ο πρώην Νομάρχης Βασίλης Ιωάννου, κ.α.