Powered By Blogger
ΤΟ BlOG ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ λΕΝΑΣ πΛΑΤΩΝΟς, ΤΑ GREENGLISH (ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ), οκ δεν χρειάζεται να φωνάζω (ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ), ...συνεχίζω...ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, TA ΠΑΛΙΑΚΑ(?) ΤΟ MIDI ΗΧΟ {(ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ) (χμμμ, παίζει και να προλάβει τελικά γιατί ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΟΥΤΕ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ...ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ)}, ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ, ΤΗΝ 6η ΔΙ-ΑΙΣΘΗΣΗ, ΤΟ ΚΑΛΟ SEX, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΟ ΠΟΤΟ, ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ, ΤΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG EINAI ΔΙΚΟ ΜΟΥ (καλά λέμε τώρα) και ΔΕΝ θα παλέψω στην ΛΑΣΠΗ με όλους όσους ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ να το λερώσουν ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ...και κάτι ακόμα....ΔΕΝ ΘΕΛΩ Άνdρρα.

Οι Rebellions στο B&W club στο εμπορικό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Rebellions στο B&W clubΠαραμονή Χριστουγέννων
Κυριακή 24 Δεκεμβρίου
Έναρξη: 11:00μμ, Είσοδος Ελεύθερη



Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, το Β&W club στο εμπορικό, παρουσιάζει την πιο ξεσηκωτική μπάντα της Κέρκυρας, τους εκπληκτικούς "REBELLIONS" !!! Η μπάντα αποτελείται από 7 ατομα γεμάτα κέφι που στοχεύουν η κάθε τους εμφάνιση να εξελίσσεται σε ένα ξέφρενο πάρτυ! Θα ακουστούν γνωστές ανεβαστικές pop, rock, funk, latin, swing και reggae 60s, 90s επιτυχίες της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής όπως επίσης και πολλές δόσεις από έντεχνα & λαϊκά, σε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα, για όλα τα γούστα.! Ξεκινώντας με τα δυνατά χαρτιά της ομάδας, τους 3 τραγουδιστές, τον πασπαρτού Γιώργο Τρύφωνα στην φωνή, κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμά, βιολί, κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν, την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παγκρακιώτη στα φωνητικά και τον μοναδικό Βασίλη Αριστείδου στην φωνή και στην τρομπέτα, που βάζουν την τρέλα τους για την μουσική πάνω από όλα και παρασύρουν και τον κόσμο που παρευρίσκεται στα live τους. Έναρξη στις 11:00 μμ, με ελεύθερη είσοδο! Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!!!!!

Το Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/149310112507093/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ REBELLIONS LIVE :

THE REBELLIONS - ΕΛΛΗΝΙΚΑ pop rock latin swing reggae 60s 90s
https://www.youtube.com/playlist?list=PLQ6wAl635_NIYuo8suvRVXZqa2NQcv611
THE REBELLIONS - ΞΕΝΑ
https://www.youtube.com/playlist?list=PLQ6wAl635_NLO5N4a7KBgP0jwktYUlhuD

Παίζουν οι μουσικοί:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Μπαγλαμά, Βιολί, Κλαρίνο, Σαξόφωνο, Ακορντεόν
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΓΚΡΑΚΙΩΤΗ: Φωνή
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Τρομπέτα
ΑΛΕΞΗΣ ΒΕΡΓΗΣ: Μπάσσο
ΑΛΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ: Πλήκτρα, Ενορχήστρωση
ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ: Τύμπανα
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗΣ: Κόνγκας, Κρουστά

Το βιογραφικό των REBELLIONS:
Οι REBELLIONS είναι μια μπάντα εκδηλώσεων, η οποία δημιουργήθηκε το 2005 και ακολούθησε μία αξιόλογη πορεία με άμεσο αποτέλεσμα την εμφάνισή της δίπλα σε πολύ καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής σκηνής όπως οι: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Locomondo, Imam Baildi, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Blues Wire και πολλοί άλλοι. Παρουσιάζουν ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο με σκοπό να δημιουργηθεί μια νέα μουσική ιδέα και ταυτόχρονα χορευτική πρόταση που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου. Το πρόγραμμά αποτελείται από γνωστές επιτυχίες της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής σε ύφος ποπ, ροκ, λάτιν, reggae, swing, 60’s, 90’s, και έντεχνο, παραδοσιακό, λαϊκό. Οι REBELLIONS με όπλο την εμπειρία, μετρούν πάμω από 1000 επιτυχημένες εμφανίσεις, σε κάθε είδους μουσικής εκδήλωσης όπου κλήθηκαν να δώσουν δυναμικό παρόν. Η μπάντα αποτελείται από επτά (7) μέλη. Η εκρηκτική Αλεξάνδρα, ο πασπαρτού Γιώργος και ο Βασίλης με την τρομπέτα του, αποτελούν ορισμένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του συγκροτήματος. Το συγκρότημα δεν έχει δίκια του δισκογραφία (προς το παρόν).






THE REBELLIONS
FB: George Trifonas-Rebellions
Youtube: The Rebellions Music Band
Site: WWW.REBELLIONS.GR


Πληροφορίες - Κρατήσεις:
FB: Black & White
Messenger: @Black & White
Εθνικής Αντιστάσεως (εμπορικό κέντρο)
Τηλ. 6937593106
Corfu, Kerkira, Greece