Powered By Blogger
ΤΟ BlOG ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ λΕΝΑΣ πΛΑΤΩΝΟς, ΤΑ GREENGLISH (ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ), οκ δεν χρειάζεται να φωνάζω (ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ), ...συνεχίζω...ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, TA ΠΑΛΙΑΚΑ(?) ΤΟ MIDI ΗΧΟ {(ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ) (χμμμ, παίζει και να προλάβει τελικά γιατί ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΟΥΤΕ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ...ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ)}, ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ, ΤΗΝ 6η ΔΙ-ΑΙΣΘΗΣΗ, ΤΟ ΚΑΛΟ SEX, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΟ ΠΟΤΟ, ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ, ΤΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG EINAI ΔΙΚΟ ΜΟΥ (καλά λέμε τώρα) και ΔΕΝ θα παλέψω στην ΛΑΣΠΗ με όλους όσους ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ να το λερώσουν ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ...και κάτι ακόμα....ΔΕΝ ΘΕΛΩ Άνdρρα.

Οι Rebellions στο “Sally’s bar”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (for English scroll down)
Οι Rebellions στο “Sally’s bar”, Υψος 
Τρίτη 4/7/2017, 9μμ








Την Τρίτη 4 Ιουλίου, το Sally’s bar (Υψος) σας ετοιμάζει για πρώτη φορά, ένα δροσερό, βραδυνό live με την πιο ξεσηκωτική μπάντα της Κέρκυρας, τους εκπληκτικούς REBELLIONS!! Η μπάντα αποτελείται από 7 ατομα γεμάτα κέφι που στοχεύουν η κάθε τους εμφάνιση να εξελίσσεται σε ένα ξέφρενο πάρτυ! Θα ακουστούν γνωστές ανεβαστικές pop, rock, latin, funk, swing και reggae 60s, 90s επιτυχίες της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής σε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα, για όλα τα γούστα.
Ξεκινώντας με τα δυνατά χαρτιά της ομάδας, τους 3 τραγουδιστές, τον πασπαρτού Γιώργο στην φωνή, κιθάρα, σαξόφωνο, ακορντεόν, μπουζούκι, μπαγλαμά, βιολί, κλαρίνο, την εκρηκτική Αλεξάνδρα στα φωνητικά και τον μοναδικό Βασίλη στην φωνή και στην τρομπέτα, που βάζουν την τρέλα τους για την μουσική πάνω από όλα και παρασύρουν και τον κόσμο που παρευρίσκεται στα live τους. 

Έναρξη στις 9μμ, με ελεύθερη είσοδο.


ΑΚΟΥΣΤΕ
ΤΟΥΣ REBELLIONS LIVE (100 βίντεο): 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLQ6wAl635_NIYuo8suvRVXZqa2NQcv611

Το Facebook event: https://www.facebook.com/events/274112166397899/?fref=ts




REBELLIONS
Παίζουν οι μουσικοί:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ: Φωνή, Κιθάρα, Σαξόφωνο, Ακορντεόν, Μπουζούκι, Μπαγλαμά, Βιολί, Κλαρίνο, 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΓΚΡΑΚΙΩΤΗ: Φωνή
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Τρομπέτα 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ: Φωνητικά, Μπάσσο 
ΑΛΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ: Πλήκτρα, Ενορχήστρωση 
ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ: Τύμπανα 
ΤΕΟ ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗΣ: Κόνγκας, Κρουστά



Το βιογραφικό των REBELLIONS:

Το συγκρότημα πρωτοεμφανίστηκε το καλοκαίρι του 2010 με αρκετές συναυλίες σε υπαίθριους χώρους και club στην Κερκυρα. Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία άνοιξε την συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο πρώτο SEVEN FESTIVAL στο θέατρο ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ καθώς και την καθιερωμένη εμφάνιση του ιδίου καλλιτέχνη στο 7τεχνων τόπος τον χειμώνα του 2011. Μεγαλύτερη στιγμή της μπάντας η εμφάνιση της στο αλησμόνητο 2ο SEVEN FESTIVAL στη πλατεία liston ως support band στους Κωστή Μαραβεγια και στους Imam Baildi. Εκεί το σχήμα είχε την τύχη να παίξει μπροστά σε περίπου 4000 θεατές με πολύ καλές κριτικές. Επίσης μοναδική εμπειρία, η συμμέτοχη τους στο 3ο SEVEN FESTIVAL πριν από τους φανταστικούς LOCOMONDO και στο 4ο SEVEN FESTIVAL πριν την Ε.Ζουγανέλη.Φέτος θα εμφανιστούν στο 7ο  SEVEN FESTIVAL πριν τον Π. Μουζουράκη. Το συγκρότημα δεν έχει δίκια του δισκογραφία (προς το παρόν).



____________________________________________________________
Press release

The Rebellions Live at Sally’s bar 
Tuesday 4/7/17, 9pm – Ipsos, Corfu
Free Entrance


The Rebellions are a very flexible seven piece band that have played next to highly respected and known bands of Greece such as Locomondo, Imam Baildi, E. Zouganeli and more! 
Their program consists of modern and classic repertoire in Greek and in English. Pop, reggae, Latin, 60s and 90s folk and traditional Greek are some of their styles. 

Musicians:

GEORGE TRIFONAS: VOCALS, GUITAR, BOUZOUKI, BAGLAMAS, VIOLIN, CLARINET, SAXOPHONE, ACORDION
ALEXANDRA PAGRAKIOTI: VOCALS
BILL ARISTIDOY: VOCALS, GUITAR, BOUZOUKI, TRUMPET
CHRIS PAPASPIROY: BACKING VOCALS, BASS
ALEX VASILAKIS: KEYS, MUSIC ARRANGEMENT
HARRIS KOURIS: DRUMS
TEO PROSELADIS: CONGAS, PERCUSSIION

Playlist from live (100+ video):
https://www.youtube.com/playlist?list=PLQ6wAl635_NIYuo8suvRVXZqa2NQcv611







THE REBELLIONS
FB: George Trifonas-Rebellions
Youtube: The Rebellions Music Band
Site: 
WWW.REBELLIONS.GR


https://www.facebook.com/rsrc.php/v3/y6/r/w_F0QQTmQi4.png Sally's Bar INFO: Πληροφορίες - Κρατήσεις:
Known for the Best Burgers in Corfu. A friendly welcome greets you when you arrive and we hope to make friends with you during your stay in Corfu.
Find Sally's Bar:
Taking the number 7 bus from Corfu town to Ipsos, get off on the first stop in Ipsos and walk about 200 meters
FB & Messenger: Sally's Bar Ipsos Corfu
Tel. 26610 93850
Ipsos, Corfu, Kerkira, Greece
https://www.SallysBarCorfu.com