Powered By Blogger
ΤΟ BlOG ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ λΕΝΑΣ πΛΑΤΩΝΟς, ΤΑ GREENGLISH (ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ), οκ δεν χρειάζεται να φωνάζω (ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ), ...συνεχίζω...ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, TA ΠΑΛΙΑΚΑ(?) ΤΟ MIDI ΗΧΟ {(ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ) (χμμμ, παίζει και να προλάβει τελικά γιατί ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΟΥΤΕ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ...ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ)}, ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ, ΤΗΝ 6η ΔΙ-ΑΙΣΘΗΣΗ, ΤΟ ΚΑΛΟ SEX, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΟ ΠΟΤΟ, ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ, ΤΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG EINAI ΔΙΚΟ ΜΟΥ (καλά λέμε τώρα) και ΔΕΝ θα παλέψω στην ΛΑΣΠΗ με όλους όσους ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ να το λερώσουν ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ...και κάτι ακόμα....ΔΕΝ ΘΕΛΩ Άνdρρα.

George trifonas & THE REBELLIONS - ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου
George trifonas & THE REBELLIONS
ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
***

Παίζουν οι μουσικοί:
Σοφια βρεττου: φωνητικά, ακορντεόν
Τρυφωνας γιωργος: κιθάρα, βιολί, σαξόφωνο, κλαρίνο, ακορντεόν, φωνητικά
Αριστειδου βασιλης: τρομπέτα, κιθάρα, φωνητικά
Παπασπυρου χρηστος: μπάσο
Βασιλακης αλεκος: πλήκτρα-ενορχήστρωση
Αυλωνιτηs Νικος: κρούστα
Κουρης χαρης: τύμπανα
***
Είσοδος 5 ευρώ
Έναρξη 10μμ

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ Βάϊου 5, Θεσσαλονίκη - Λαδάδικα - Πλατεία Μοριχόβου, τηλ. 6949950530, 2310 510081

Oι REBELLIONS παρουσιάζουν ένα δυνατό πρόγραμμα με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο με σκοπό να δημιουργηθεί μια νέα μουσική και ταυτόχρονα χορευτική πρόταση για το χειμώνα. Το πρόγραμμά τους αποτελείται από γνώστες επιτυχίες της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής. Η μπάντα αποτελείται από 7ατομα. Η εκρηκτική Σοφη στα φωνητικά και στο ακορντεόν ο πασπαρτου Γιωργος, και ο Βασίλης με την τρομπέτα του, είναι ορισμένα από τα πολύ δυνατά 'χαρτιά' της ομάδας.
Το βιογραφικό τους:

Το συγκρότημα πρωτοεμφανίστηκε το καλοκαίρι του 2010 με αρκετές συναυλίες σε υπαίθριους χώρους και club στην Έγκυρα..Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία άνοιξε την συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο πρώτο SEVEN FESTIVAL στο 'rena vlaxopoulou' καθώς και την καθιερωμένη εμφάνιση του ιδίου καλλιτέχνη στο 7τεχνων τόπος τον χειμώνα του 2011.Μεγαλυτερη στιγμή της μπάντας η εμφάνιση της στο αλησμόνητο 2ο SEVEN FESTIVAL στη πλατεία liston ως support band στους Κωστή Μαραβεγια και στους Imam mpailnti.. Εκεί το σχήμα είχε την τύχη να παίξει μπροστά σε περίπου 4000 θεατές με πολύ καλές κριτικές..Επίσης μοναδική εμπειρία, η καλοκαιρινή τους συμμέτοχη στο 3ο SEVEN FEST πριν από τους φανταστικούς LOCOMONDO... Το συγκρότημα δεν έχει δίκια του δισκογραφία[προς το παρόν].
















Οι PLus1 στο COLLECTIVA ALTERNATIVA

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου
PLus1 live
Στεκι Collectiva Alternativa
Καθολικών 1

Ariadni Blom - φωνή
Κώστας Μπούσιος (Silent Guitarist) – guitars,loops,FX,percussion
guest drummer - Παύλος Θεοδωράκης

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου σας περιμένουμε στο COLLECTIVA ALTERNATIVA για να περάσουμε ένα εκρηκτικό και συνάμα μαγευτικό Παρασκευόβραδο με τους PLus1 (Ariadni Blom - Κώστας Μπούσιος) με guest drummer τον Παύλο Θεοδωράκη!!! Ελάτε να απολαύσουμε παρέα πολύ γνωστά soul,pop,rock,jazz κομμάτια σε ύφος new pop, jazz pop,electro pop,με FX και loops. Το live ξεκινάει στις 10μμ και η είσοδος είναι δωρεάν. Μην το χάσει...κανείς!

Έναρξη: 10:00μμ
Είσοδος ελεύθερη!


Blues στο ύφος του σχήματος:
http://www.youtube.com/watch?v=zQnMIwvoXyY&feature=youtu.be

Βίντεο από ζωντανή εμφάνιση στο bar "Λωτός"
http://www.youtube.com/watch?v=hKldBd_p8_4

bandpage στη σελίδα στο facebook
(http://www.facebook.com/kostasariaplusone/app_178091127385)


Οι Plus1 δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από την τραγουδίστρια Ariadni Blom και τον κιθαρίστα Κώστα Μπούσιο (Silent Guitarist).Το ντουέτο ερμηνεύει jazz,blues,soul,pop,new pop,rock κομμάτια. Το σχήμα περνάει από το νοσταλγικό και μυστηριώδες ήχο του rui da silva στο "touch me" στο soul "knocking on heaven's door της Randy Crawford,από το minimal dubstep 'cry me a river"'(jazz standard) στο "one" των U2 και στο give it to me right της Fiona και την Aretha Frankliln.
Για τις ανάγκες των ζωντανών εμφανίσεων ο Silent Guitarist χρησιμοποιεί μία ηλεκτρακουστική κιθάρα cort (steel strings) και τη Yamaha Silent Guitar (nylon strings), καθώς και το jamman loop station,δηλαδή μια "λουπιέρα",με τα οποία "υποκαθιστά" drummer και drum machine (καθώς επιλέγει real time προηχογραφημένα drums loops που έχει ετοιμάσει σε υπολογιστή), αλλά και δεύτερες και τρίτες κιθάρες, solo κιθάρες,κρουστά, μπασο,fx και ρυθμικά riffs. Σκοπός του σχήματος είναι να προτείνει το δικό του μουσικό δρόμο μέσα από γνωστές μελωδίες.