Powered By Blogger
ΤΟ BlOG ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ λΕΝΑΣ πΛΑΤΩΝΟς, ΤΑ GREENGLISH (ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ), οκ δεν χρειάζεται να φωνάζω (ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ), ...συνεχίζω...ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, TA ΠΑΛΙΑΚΑ(?) ΤΟ MIDI ΗΧΟ {(ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ) (χμμμ, παίζει και να προλάβει τελικά γιατί ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΟΥΤΕ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ...ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ)}, ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ, ΤΗΝ 6η ΔΙ-ΑΙΣΘΗΣΗ, ΤΟ ΚΑΛΟ SEX, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΟ ΠΟΤΟ, ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ, ΤΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG EINAI ΔΙΚΟ ΜΟΥ (καλά λέμε τώρα) και ΔΕΝ θα παλέψω στην ΛΑΣΠΗ με όλους όσους ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ να το λερώσουν ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ...και κάτι ακόμα....ΔΕΝ ΘΕΛΩ Άνdρρα.
Αυτόν τον καιρό η συνθέτρια Λένα Πλάτωνος αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας μέσα στο σπίτι της. Ας πω επίσης πως το post γίνεται ως επέκταση της σελίδας που άνοιξε από χθες στο facebook με τίτλο ''Ένα τραγούδι για τη Βικτώρια''. 

https://www.youtube.com/watch?v=2ZokD6fRlRw

Τη Ρωσίδα Βικτώρια Μπόζικ θα τη γνωρίζετε πολλοί. Μας τη σύστησε η Πλάτωνος στη συναυλία του comeback της στο Ηρώδειο, το 2008, όπου τραγούδησε το περίφημο ''Gari - Gari'' (ρωσική ρομάντζα που ηχογραφήθηκε με τη φωνή της και στο cd ''Ημερολόγια'' της Λένας Πλάτωνος). Πέραν όλων αυτών, των καλλιτεχνικών, όσοι ήμασταν και είμαστε κοντά στη Λένα, γνωρίζουμε πως η γυναίκα αυτή τη βοήθησε κυριολεκτικά να σταθεί στα πόδια της, όταν κι εκείνη περνούσε τις δικές της περιπέτειες. Η Βικτώρια για τη Λένα είναι τα πάντα: Φίλη - Μάνα - Αδερφή, ο πιο δικός της άνθρωπος την τελευταία δεκαετία. Ειλικρινά, αδυνατώ να φανταστώ τη ζωή της Λένας Πλάτωνος χωρίς τη Βικτώρια Μπόζικ δίπλα της. 

Δυστυχώς ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα τους... Την εποχή αυτή η Βικτώρια αντιμετωπίζει μεταστάσεις και βρίσκεται ήδη στον δεύτερο κύκλο χημειοθεραπείας. Οι γιατροί του ''Άγιου Σάββα'' της δίνουν από έξι μήνες έως ενάμισι χρόνο ζωής... Υπάρχει όμως ελπίδα! Συγκεκριμένα, μία κλινική στο Χιούστον του Τέξας, ειδικευμένη στον τύπο καρκίνου της Βικτώριας με θαυμαστά μέχρι σήμερα αποτελέσματα στη θεραπεία καρκινοπαθών. Είναι αμεσότατη η ανάγκη μετάβασης της Βικτώριας στις ΗΠΑ προκειμένου να μπει στο κατάλληλο θεραπευτικό πρόγραμμα. Για το σκοπό αυτό χρειάζονται λεφτά, πολλά λεφτά, που κανείς δεν έχει ειδικά αυτόν τον καιρό. Ήδη δρομολογείται μία συναυλία συμπαράστασης για τις αρχές του Οκτώβρη με σκοπό όλα τα χρήματα από τα εισιτήρια να διατεθούν για τα έξοδα του ταξιδιού και της κλινικής. Θα λέγεται ''Ένα τραγούδι για τη Βικτώρια'' και βασικά ονόματα θα είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Φοίβος Δεληβοριάς. Παραθέτουμε όμως και έναν τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο, όποιος θέλει και μπορεί, ας καταθέσει έστω και ένα ευρώ. Μη θεωρηθεί επαιτεία, αλλά ακόμη και το ένα ευρώ στη συγκεκριμένη περίπτωση θα βοηθήσει πραγματικά. 

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αυτός ο διάολος συνεχίζει το καταστροφικό του έργο μεσ' στο σώμα της Βικτώριας, αλλά οφείλουμε να τον πολεμήσουμε όλοι μαζί στο πλάι της Λένας Πλάτωνος. Και θα τα καταφέρουμε! Η ελπίδα δεν πρέπει να πάει χαμένη!   

Σας ευχαριστώ όλους   
εκ μέρους και της Λένας Πλάτωνος   

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 066/784399-25 
ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΣΑΣΜΟΥ GR 5301100660000006678439925 SWIFT CODE ETHNGRAA 

Πηγή: www.lifo.gr

Familiar Feeling - Moloko (Róisín Murphy)

Richard Hawley - The Ocean (Video)



You lead me down, to the ocean
So lead me down, by the ocean

You know it's been a long time,
You always leave me tongue tied
And all this times for us
I love you just because

You lead me down, to the ocean
The world is fine, by the ocean

You know this time's for real
It helps the heart to heal
You know it breaks the seal of the talisman that harms
And so you look at me and need
The space that means as much to me

So lead me down, to the ocean
Our world is fine, by the ocean

You know the way it is in life, it's so hard to live up to
So why are you still dressed in your mourning suit
I assume, I assume

You'll lead me down, to the ocean
Don't leave me down, by the ocean
The ocean.

Here comes the wave, here comes the wave
Here comes the wave, down by the ocean 

The ocean (repeat to fade)